Brand en roetreiniging

Euro Cleaning in Enschede is gespecialiseerd in brand- en roetreiniging. Wij reinigen getroffen inboedels, bedrijfsinventarissen, kleding en textiel. Maar daar blijft het niet alleen bij. Ook de reiniging van machines en gebouwen vallen bij ons onder de noemer brand- en roetreiniging.

Wij bieden u een totaalpakket als het gaat om brand- en roetreiniging. Naast het reinigen van uw eigendommen, meten en onderkennen we HCL neerslag en neutraliseren we de schadestop om contaminatieschade te voorkomen. Ook voeren we herstelwerkzaamheden uit na een brand. U kunt hierbij denken aan het opbouwen of opnieuw schilderen van een pand.

Als het gaat om brand- en roetreiniging staan wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar. Bij brand rukken wij uit met specialistische apparatuur en vakkundig personeel om brandschade te saneren. Verschillende reinigingstechnieken zorgen ervoor dat wij zelfs de zwaarst verontreinigde materialen weer schoon krijgen.

Wilt u meer weten of wilt u graag van onze diensten gebruik maken als het om brand- en roetreiniging gaat? Neem dan contact op via ons telefoonnummer, 053-4283500.