Geschiedenis

In 1963 is Euro Cleaning opgericht en omschreven als een bedrijf dat zich bezighield met het chemisch reinigen van bovenkleding. Na korte tijd was er echter al sprake van een achttal filialen door geheel Enschede en omstreken. Midden jaren ’70 verhuisde het bedrijf dan ook naar een nieuwe locatie aan de Lonnekerbrugstraat.

Begin jaren ’80 ontstond de behoefte aan een toevoeging van het door Euro Cleaning geleverde dienstenpakket. Op de vraag of Euro Cleaning ook in staat was een partij kleding te reinigen met rook- en roetschade, was dat geen enkel probleem. Ook niet toen daar tafels, stoelen en serviesgoederen bijkwamen. Wel was enige uitbreiding noodzakelijk, temeer omdat ook vaak zorg moest worden gedragen voor het opslaan van de gereinigde goederen. Wederom was er dus weer sprake van ruimtegebrek en werd er in 1993 gestart met het bouwen van het huidige bedrijfspand aan de Marssteden, op deze locatie beschikken alle disciplines over een eigen ruimte.

Een vervolgstap in de uitbreiding van ons bedrijf was de opening van een filiaal in Zwolle. In 2013 hebben we daarmee de laatste ‘witte vlek’ in het landelijke netwerk van RGN ingevuld met betrekking op de calamiteiten- en reconditioneringswerkzaamheden.

Ook hebben wij per 1 juni 2013 onze RGN-collega AllNet te Duiven overgenomen, waardoor wij ons nog meer profileren als zeer sterke en kundige partner in het oosten van het land. De naam AllNet bleef gehandhaafd tot 1 juli 2014 en daarna is deze vestiging in het Euro Cleaning label opgenomen als RGN Euro Cleaning Duiven .