Brand- en roetreiniging

In 1980 is Euro Cleaning gestart met professionele brand- en roetschadesanering. Werden in eerste instantie alleen door brand getroffen inboedels, kleding en textiel gereinigd, thans is dit uitgegroeid tot een totaalaanpak van brandschadesanering.

In opdracht van schade-experts en verzekeraars is schadestop, bereddering, schoonmaak en reconditionering van huishoudelijke inboedels en bedrijfsinventarissen maar ook de reiniging van machines en gebouwen voor Euro Cleaning dagelijks werk.

De herstelwerkzaamheden na brand zijn niet uitsluitend van schoonmaaktechnische aard. Ook het totale herstel zoals bouw-, en schilderwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Voor een gedupeerde heeft dit als groot voordeel om slechts één aanspreekpunt te hebben tijdens de uit te voeren herstelwerkzaamheden. Waardoor dit een snellere hersteltijd tot gevolg heeft.

Uw kostbare spullen worden voor een korte of langer tijdsbestek opgeslagen in speciaal hiervoor ingerichte opslagfaciliteiten welke onder de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad geconditioneerd blijven in een met alarm beveiligd pand. Vanzelfsprekend wordt uw inboedel/inventaris duidelijk gekenmerkt. Uw spullen zijn dus in vertrouwde handen.

Deskundigheid, snelheid en efficiency zijn daarbij de sleutelwoorden.

 

Klik hieronder op het logo van de Stichting Salvage voor verder info met betrekking op schade.