Reconditionering

Euro Cleaning uit Enschede houdt zich bezig met reconditionering van goederen die door brandschade zijn getroffen.

Direct na een brand nemen wij schadebeperkende maatregelen. Hiervoor rukken wij uit met gespecialiseerde apparatuur en gekwalificeerd personeel. De eerste acties zijn cruciaal om de brand- en rookschade tot een minimum te beperken.

Ter plaatse bepalen we de omvang en de aard van de schade. Vervolgens richten we ons op de reconditionering. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om huishoudelijke inboedels of bedrijfsinventarissen. Wij richten ons namelijk op particulieren en bedrijven.

Bij reconditionering maken we gebruik van technologisch geavanceerde technieken voor het herstellen van machines en gebouwen.

Wij bieden onze klanten complete diensten voor volledige reconditionering. Zo zorgen wij bijvoorbeeld ook voor de opbouw van een door brand verwoest pand en voor de schilderwerkzaamheden. Voor de gedupeerde heeft dit als voordeel dat er slechts één aanspreekpunt is, tijdens de uit te voeren herstelwerkzaamheden. Dit bevordert tevens een snellere hersteltijd.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden met betrekking tot reconditionering kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier op onze website of via nummer 053-4283500.