Schoonmaakbedrijf Enschede

Euro Cleaning in Enschede is een schoonmaakbedrijf dat u een totaalpakket aan diensten levert. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor alle soorten reinigingen, van brand- en roetreiniging tot en met het chemisch reinigen van textiel. U vindt bij ons alles onder één dak.

Al in 1963 zijn wij als schoonmaakbedrijf van start gegaan. Draaide het in eerste instantie alleen om het chemisch reinigen van textiel, inmiddels is daar heel wat bijgekomen.

Zo is ons schoonmaakbedrijf in Enschede in 1980 gestart met brand- en roetreiniging. Dit houdt in dat wij voor zowel particulieren als bedrijven complete inboedels en inventarissen na een brand schoonmaken. Maar ook voeren we herstelwerkzaamheden uit. Als een pand door brand is aangetast nemen wij de opbouw en het schilderwerk voor onze rekening.

Naast brandschadesanering en het chemisch reinigen van textiel, houdt ons schoonmaakbedrijf zich ook bezig met gevelreiniging en graffitiverwijdering. Dit doen we met behulp van een milieuvriendelijke softstraalmethode. Maar ook voor het periodiek schoonmaken van gebouwen en het reinigen van dakgoten kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Enschede terecht.

Wilt u graag meer weten over onze dienstverlening op het gebied van schoonmaak? Kom dan eens bij ons langs aan de Marrssteden 62 in Enschede of bel ons via telefoonnummer 053-4283500.