Specialistische reiniging

Wilt u uw inboedel, bedrijfsinventaris of uw pand specialistisch laten reinigen? Neem dan eens contact op met Euro Cleaning in Enschede. Wij hebben inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in specialistischereiniging.

Specialistische reiniging is een breed begrip. Op veel terreinen zijn wij bekend met het schoonmaken van objecten. Toch is specialistische reiniging een vak apart. Dankzij onze moderne apparatuur en ons vakbekwame hoog opgeleide personeel, kunnen wij onze werkzaamheden perfect uitvoeren.

Onze specialistische reiniging gaat veel verder dan de reguliere schoonmaak van kantoren. Zo zijn wij gespecialiseerd in brand- en roetreiniging. Hierbij maken wij particuliere inboedels van top tot teen schoon. Maar ook bedrijfsinventarissen en machines reinigen wij met de grootste zorg. Daarnaast kunt u ons periodiek inzetten voor schoonmaak aan gebouwen, het reinigen van dakgoten en de “eerste reiniging” van nieuw- of verbouwprojecten. Uiteraard reinigen wij ook gevels en verwijderen we graffiti.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En wilt u meer informatie ontvangen over onze specialistische reiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website of bel met telefoonnummer 053-4283500.