Stomerij Enschede

Zoekt u een stomerij in Enschede? Bij Euro Cleaning kunt u terecht voor al uw te reinigen textiel, dus ook voor kleding en witwas.

Met geavanceerde machines en speciaal opgeleid personeel, reinigen we al uw textiel met de grootste zorg. Zo reinigen wij bijvoorbeeld uw spijkerbroek of trouwjurk. Maar ook stoffen hoezen van stoelen of uw gordijnen. In onze stomerij in Enschede reinigen we textiel in de ruimste zin van het woord.

Ook voor witwas kunt u bij ons terecht. Particulieren, bedrijven en zorginstellingen kunnen de zorg voor de reiniging van hun bed- en huishoudtextiel met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden: In onze stomerij reinigen wij alles “vlekkeloos”.

Particulieren, bedrijven en instellingen kunnen zelf hun goederen aanleveren. Binnen 24 uur ontvangt u alles gereinigd weer terug.

U vindt onze stomerij aan de Marssteden 62. Daarnaast hebben we de volgende afgiftepunten, waar u ook uw goederen naar toe kunt brengen. Deze bevindt zich aan de Rijnstraat 62e bij Boutique Unique. Chaplin kledingherstel van Lochemstraat 22a en Rabi kledingreparatie B.W. ter Kuilestraat 77 allen te Enschede.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 053-4283500.