Stomerij Hengelo

Bent u op zoek naar een stomerij in de buurt van Hengelo? Euro Cleaning uit Enschede is gespecialiseerd in het reinigen van textiel in de ruimste zin. Dus of het nu gaat om de reiniging van kleding of ander textiel, bij Euro Cleaning bent u aan het juiste adres!

Als sinds 1963 zijn wij actief in de regio Hengelo met het chemisch reinigen van kleding. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een grote stomerij, die zich inzet voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Zo kunt u bij ons ook terecht met kleine of grote partijen witwas, zoals bed- en huishoudtextiel.

Met speciaal opgeleid personeel en moderne reinigingsmachines, kunnen wij in onze stomerij al uw textiel behandelen. Wij doen dit met de grootste zorg en streven ernaar om binnen 24 uur weer aan de klant te retourneren.

Komt u uit de omgeving Hengelo, dan kunt u uw te reinigen textiel bij ons langs brengen aan de Marssteden 62 in Enschede of bij ons depot op winkelcentrum Deppenbroek aan de Rijnstraat 64 in Enschede. Eventueel kunnen wij met onze eigen vervoersdienst ook bij u langskomen.

Neemt u voor meer informatie of voor het beantwoorden van uw vragen contact met ons op via telefoonnummer 053-4283500.