Stomerij

Bent u op zoek naar een stomerij voor chemische reiniging van uw textiel? Euro Cleaning in Enschede reinigt uw kleding en textiel op vakkundige wijze en retourneert de goederen binnen 24 uur.

Dankzij geavanceerde machines en specialistisch personeel in onze stomerij, kunnen wij al uw kleding en textiel chemisch reinigingen. Van trouwjurk tot spijkerbroek, van stoelhoezen tot gordijnen, wij behandelen uw textiel in onze stomerij met de grootste zorg.

Winkels en filialen kunnen het te reinigen textiel bij onze stomerij aanleveren. Maar ook particulieren kunnen hun goederen brengen. Eventueel haalt onze vervoersdienst het textiel op.

Onze stomerij behandelt ook witwas. Particulieren, bedrijven en zorginstellingen met kleding, bed- of huishoudtextiel kunnen bij ons terecht. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om grote of kleine hoeveelheden. Wij behandelen alles “vlekkeloos”.

Wilt u graag gebruik maken van onze stomerij, of wilt u nog meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op nummer 053-4283500.